ТРОПИКО БЕНД ОВОЈ ПЕТОК ВО СТРУМИЦА ВО АКВАРИУС!

август 5, 2019

Овој петок AQUARIUS Ви најавува вистински музички сценски спектакл за ова лето, со еден од најбараните бендови на Балканот, кои што својата кариера масивно ја прошираа и низ Европа- ТРОПИКО БЕНД.

Овој петок [ 09 Август ] во Струмица во еден здив ќе ечат најголемите хитови на ТРОПИКО БЕНД кои што оставија длабока трага во музичката историја, како што се “Zauvek tvoj” , “Sve moje zore”, “Lazu te”, “Paranoja”, “Ako ti je do mene”, “Cigareta”, “Sinovi tame”, “Neko treci”, “Zar ti” итн.

ТРОПИКО БЕНД ќе има таков енергичен настап којшто не смее да се пропушти!

☎️ Резервирајте се за незаборавна забава навреме:

📲Тања Пандева:072-623-472

📲Стефан Наков:078-366-755

📲Виктор Тушевски:076-214-626

📲Ивана Беџовска:070-433-545

📲Борис Ризовски:078-402-241

📲Томе Томе:078-404-915

📲Бранкица Босилјанова:078-880-078

📲Љупка Ристова:071-248-474

📲Мики Русин:078-317-802

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: