Тренчевска: Би испила кафе со Александар Македонски за да му го покажам Скопје 2014!

февруари 27, 2024

Претседателката на форум на жени на Социјалдемоктратскиот сојуз на Македонија, Јована Тренчевска во краток подкаст на СДММ, по прашање со која историска личност би испила кафе, одговори дека тоа би бил Александар Македонски.

„Со Александар Македонски, за да му го покажам проектот Скопје 2014“, порача Тренчевска.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ