Home

Perdormire
Струмица

ТРАДИЦИОАНЛНО ПРОДОЛЖУВА ЧЕТВРТОЧНАТА ЗАБАВА СО МАРКО ЛОГАУТ ВО ГОЛД!

Home

За Четврток си знаеме веќе каков е редот ?

Традиционално забавата ја започнуваме со миленикот на Струмичката публика #MARKO_LOGOUT кој со својот преубав глас , шарм и одличен денс ќе направи уште една неверојатна вечер исполнета со многу насмевки, љубов и се разбира чашка повеќе за максимално опуштење..

Не дозоволувајте да ви раскажуваат бидете дел од уште една епизода од четврточките забави во градот.