ТИМОТ НА ЗОРАН СПАСОВ СЕ ВРАТИ СО 15 МЕДАЛИ ОД БАЛКАНСКИОТ ТУРНИР ВО НИШ!

декември 13, 2022

Со седум златни, 4 сребрени и 4 бронзени медали тимот на Зоран Спасов се врати од Балканскиот турнир кој неодамна се одржа во Ниш. Спасов за Струмица Денес изјави дека е горд на неговиот тим кој посветено и одговорно работеше и се подготвуваше за овој голем турнир. Честитки и од тимот на Струмица Денес!

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: