strumica denes logo

The First Coffee & Pool Bar вработува ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА И ПИЦА МАЈСТОР со и без работно искуство во Струмица

Автор:

Датум:

април 30, 2024

Автор:

Датум:

април 30, 2024

The First Coffee & Pool Bar вработува во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Се бара:

– ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА

– ПИЦА МАЈСТОР

Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 910 162

Плата 27.000 денари + бонуси а и осигурување на цело работно време.