Home

Perdormire
Култура Струмица

ТАНКИЦА СТОЈАНОВА ОД СТРУМИЦА Е НОВАТА В.Д ДИРЕКТОРКА НА ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА!

Home

Младата и успешна струмичанка Танкица Стојанова со одлука на министерката за култура, Билјана Костадиновска Стојчевска е назначена за директорка на центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица. Стојанова на јавноста и е позната по своите способности за глума и по волонтерството во Црвен Крст. Танкица исто така ги обучува и младите на тема Прва помош.