strumica denes logo

ТАЛЕНТИРАНАТА ПИЈАНИСТСКА ОД СТРУМИЦА ЈУЛИЈАНА ЈАНЕВ, ВЕЧЕРВА СО СВОЈ КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

Младата пијанистка од Струмица Јулијана Јанев, вечерва во Домот на култура „Антон Панов“ ќе одржи свој концерт со почеток од 19:00 часот. Јанев со големо задоволство ве поканува на незаборавна вечер исполнета со магични пијано изведби.