ТАКА ПРАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЛУЃЕ: ТРЕТОПЛАСИРАНИОТ НА ТРКАТА НА КЕЛНЕРИ-ИГОР СТЕФАНОВИЌ, СВОЈАТА НАГРАДА ЈА ДОНИРАШЕ НА ТОМЕ ЈАНЕВ!

јули 9, 2019

Победникот на јубилејното десетто издание е Горан Митев од Концепт. На второ место заврши минатогодишниот шампион Дени Перов од Концепт. Третопласиран меѓу 16-те кленери заврши Игор Стефановиќ од Де Факто. Утешната награда му припадна на четвртопласираниот Тимче Андонов од Концепт. Игор Стефановиќ својата награда ја донираше на нашиот струмичанец Томе Јанев!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: