strumica denes logo

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ГЛАДТА: Струмичани денеска може да донираат храна на пунктовите пред „Тинекс“ и “Глобал“

Автор:

Датум:

октомври 16, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 16, 2018

Категории:

Струмица

По повод 16 октомври, Светскиот ден за борба против гладта, претставници на мрежата „Сите сити“ ги повикуваат бизнисмените и граѓаните од Струмица да се приклучат на оваа голема акција денеска . Струмичани може да донираат храна од 10 до 19 часот на пред „Тинекс“ и главниот влез на „Глобал“