СВЕЧЕНО ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА ПОЛИГОНОТ ЗА ПРАКТИЧНА ОБУКА ВО СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“

декември 11, 2019

Во СОУ „Никола Карев“ во Струмица, вчера свечено беше пуштен во употреба полигон за практична обука за кандидати за возачи од повеќе категории, за потребите на нивната авто школа, но ќе можат да го користат и другите авто школи од регионот. Со сечење на црвена лента, полигонот официјално го пуштија во употреба претседателот на Советот на општина Струмица, Марјан Даскаловски и директорот на училиштето, Драган Јанков.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: