strumica denes logo

СУПЕР АКЦИЈА ВО САЛОНИТЕ НА ЕФ-КМ МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА: АГОЛНА ГАРНТИТУРА „ЕПИК“ ОД 18.740 ДЕНАРИ СО ПОПУСТ НА 14.990 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јули 23, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 23, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Аголна гарнитура ЕПИК

Димензија 210х152

Простор за спиење 210х150см

Со кутија за постелнина.

ПУ пена за поголема удобност

Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

Бесплатна испорака до Вашиот дом

Редовна цена 18.740 денари
СУПЕР АКЦИЈА од – 20% 14.990 денари

САЛОН 1 – НАСПРОТИ ПОЛИКЛИНИКА „ФИЛИП ВТОРИ“

САЛОН 2 – ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВЕДНАШ ДО РАМСТОР!