Студирај на УТМС во Струмица! Уписи во тек на додипломски и последипломски студии!

август 30, 2019

Универзитет за туризам и менаџмент-Скопје, со свои дисперзирани студии во нашиот убав град Струмица!
Студирајте на најпрестижните и најбараните факултети во бизнис и економскиот сектор во светот и стекнете се со меѓународно призната диплома.

Посветени на знаењето!
Меѓународно признат квалитет.
Меѓународна диплома.
Еразмус + програма
Професионален наставен кадар

Контакт за информации и уписи 072 233 103

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: