strumica denes logo

СТРУМИЦА ИМА БАЛКАНСКИ ШАМПИОН ВО КИК-БОКС: АНТОНИО ТАШКОВ ОД ТИМ ЗОРАН ГИ СОБРА АПЛАУЗИТЕ ВО ЦРНА ГОРА!

Автор:

Датум:

јуни 2, 2024

Автор:

Датум:

јуни 2, 2024

Успесите на тим Зоран од Струмица продолжуваат. Овојпат од истиот тим имаме Балкански шампион во Кик-Бокс во дисциплината кик лајт -74 кг. Се работи за Антонио Ташков кој е повеќегодишен првак.

Балканското првенство се одржа во Бар, Црна Гора на кој учествуваа повеќе од 300 учесници од 8 балкански земји.

Искрени честитки од тимот на Струмица Денес. Браво!