СТРУМИЧКОТО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИ „ANIMAL LOVERS“ ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЛОНТЕРИ!

септември 9, 2019

Здружение за заштита на животни ,,Animal Lovers” – Струмица има потреба од ВОЛОНТЕРИ. Доколку некој е заинтересиран да се вклучи во нивната мала група со помагање на бездомни животни нека се јави на телефонкиот број: 076/201-031 – Наталија

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ