Home

Perdormire
Струмица

СТРУМИЧКИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ ВО САБОТА ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ОД 16:00 ЧАСОТ!

Home

Струмичките средношколци во сабота на плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица, со почеток од 16:00 часот излегуваат на протест! На фејсбук е креиран евент под мотото „Назад во клупа, излези на протест“, а постојат и повеќе фејсбук групи низ кои се шири информацијата за протестот. Кликнете ОВДЕ за да го видите оригиналниот линк.