strumica denes logo

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ПОСТАВИЈА ПУНКТ ВО СТРУМИЦА ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ СО ПИТКА ВОДА И ТЕНДА ЗА СЕНКА ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ!

Автор:

Датум:

јуни 11, 2024

Автор:

Датум:

јуни 11, 2024

🚨 Почитувани сограѓани, заради високите температури кои овие денови го зафатија нашиот регион, ТППЕ Струмица за сите кои поминуваат покрај нас, во својот двор постави пункт за освежување со питка вода и тенда за сенка.

➡️ Во случај на пожар или друга елементарна непогода повикај:
☎️ 1️⃣1️⃣2️⃣ / 1️⃣9️⃣3️⃣