Home

Perdormire
Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ВО НЕДЕЛА КАЗНИ 22 ВОЗАЧИ КОИ ВРШЕЛЕ НЕПРАВИЛНО ПРЕСТИГНУВАЊЕ И ОБИКОЛУВАЊЕ!

Home

– На 10.11.2019 во периодот од 10.00 до 16.00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена акциска контрола за откривање возачи кои вршат неправилно престигнување и обиколување, при што биле констатирани 10 прекршоци. Откриени биле и 22 останати прекршоци, кои се соодветно санкционирани.