strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ДИА-2 ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕР СО ПОЛОЖЕНА „Б“ ИЛИ „Ц“ КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

ДИА – 2 ДООЕЛ вработува на позиција:

– Дистрибутер (Б или Ц категорија).

Повеќе информации на телефонскиот број 075472122 или директно во просториите на Диа-2 ДООЕЛ на улица Славчо Василев бр.5.