Perdormire
Струмица

СТРУМИЧАНЕЦОТ ТРАЈЧЕ ДЕЛЕВ НА 7 ЈАНУАРИ НА „СЕ ИЛИ НЕШТО“ СО ЛИЛА ФИЛИПОВСКА!

На 7 јануари со почеток од 18:00 часот на Сител Телевизија, струмичанецот Трајче Делев ќе учествува на познатата емисија „Се или нешто“. Што ќе освои Трајче ќе гледате на 7 јануари! Со среќа.