Perdormire
Струмица

СТРАНИЦАТА “СРАМОТ НА СТРУМИЦА” ОБЈАВИ: СТРУМИЧАНИ ДОБИЈА НОВА ФОНТАНА!

Како што стои во објавата на фејсбук страницата “Срамот на Струмица”, струмичани добија нова фонтана во градскиот парк. Видеото може да го погледнете со кликнување на следниот ЛИНК