strumica denes logo

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА: ЕДЕН ЧАС ПО ПОЛНОЌ СЕ РОДИ ПРВОТО БЕБЕ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 1, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 1, 2019

Категории:

Струмица

Исто како и минатата, така и оваа година еден час по полноќ првото новороденче во Струмица е машко. Тимот на Струмица Денес од се’ срце им честита на родителите Ристо и Наташа Бабулови, со желби новороденчето да има мирно, среќно и безгрижно детство.