bandr
Струмица

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ПРЕМИЕРЕ – ЗОРАН ЗАЕВ СЛАВИ 45 ГОДИНИ!

Премиерот Зоран Заев денеска слави 45 години. Зоран Заев е роден 8 октомври 1974 во Струмица, тој е претседател на Владата на Македонија и лидер на СДСМ.

Среќен роденден премиере Заев.