Home

Perdormire
Струмица

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) Тригодишниот Владимир Грчев од Струмица има потреба од наша помош, мора да замине на рехалибитација и третмани во Турција!

Home

Тригодишниот Владимир Грчев од Струмица има потреба од наша помош! Боледува од целебрална парализа и неговите родители треба да го однесат на третмани и рехалибитација во Турција во една од клиниките. Телефонските броеви за донации и сметки се следниве:

(ТЕЛЕКОМ) 143 123
(А1-ВИП) 143 465

Sparkasse Банка

250008000810856

Комерцијална Банка

300031000004317

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ДОНИРАТЕ ОД СТРАНСТВО:

Viktorija Grcheva

IBAN: MK07250082220151433

SWIFT: INSBMK22

Ознаки