Perdormire
Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ПРВАТА ОПЕРАЦИЈА НА СТОЈЧЕ ПОМИНА УСПЕШНО, ПОТРЕБНИ СЕ СРЕДСТВА ЗА ДА СЕ ДОВРШИ ЛЕКУВАЊЕТО!

Home

Првата операција на младиот Стојче Јовановски од Градашорци помина успешно! Но, како што не информираше неговото семејство, потребни се уште средства за да се пресадат матични клетки и физикална терапија. Затоа, да не го оставиме Стојче сам и да му помогнеме во битката да може да застане повторно на нозе! 100 денари на повеќето од нас не значат ништо, но на Стојче би му помогнале многу. Третманите со матични клетки Фондот за здравство не ги покрива бидејќи станува збор за алтернативно лекување, затоа сме ние на ред! Донирајте на:

143-155 Телеком 143-488 ОНЕ/ВИП

На денарска трансакциска сметка број: 210-5017032477-84 НЛБ Банка, на име Стојче Јовановски.

За донирање од странство на девизна сметка:

Stojce Jovanovski IBAN CODE: MK07210501703247784 SWIFT: TUTNMK22