strumica denes logo

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) НАГРАДНА ИГРА:ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА-СТРУМИЦА ПОДАРУВА АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВ НА СТРУМИЧАНИ!

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Струмица

➡️ ➡️ ➡️ НАГРАДНА ИГРА ⬅️ ⬅️ ⬅️

Станете потенцијален добитник на 🍀АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВТА🍀 заедно со 50 ленти со само неколку чекори.
Се што треба да направите е:

1. 1. Лајк на страната Дијаконија Македонија – Мис Стон Центар Струмица, Diakonie Macedonia

2.Сподели ја објавата

3. Да означите еден пријател во коментар

Извлекувањето ќе биде по случаен компјутерски избор на 3 Јуни.

Ви посакуваме среќа!🍀