Home

Perdormire
Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ИЗЛЕЗЕ И ВИП БРОЈ ЗА ДОНАЦИИ ЗА ТОМЕ ЈАНЕВ, 143502!

Home

29 годишниот струмичанец Томе Јанев боледува од ALS – болест на моторниот неврон.

За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на лекување во Русија, но сумата од 160.000 евра е преголема за него и неговото семејство.

Да му помогнеме на Томе. Да ја покажеме хуманоста на дело!

Телефоните во рака: 143-454 (Телеком)
ВИП: 143502

Трансакциска сметка: 210501707118375