strumica denes logo

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СО ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ЗА ЗДРАВСТВЕНАТА СТРУКА!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 20, 2019

Категории:

Струмица

Соопштение!
Се известуваат сите кандидати дека квалификационото тестирање за здравствена струка, образовен профил медицинска сестра ќе се одржи на 21.06.2019 година (петок) во 10,00 часот. Кандидатите со себе задолжително да носат документ за идентификација (ученичка книшка со слика, лична карта или пасош).