strumica denes logo

СО ПОЧЕТОК ОД 18:30 ЗАПОЧНУВА ГОЛЕМИОТ И СЛАВЕН СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ, ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ДИРЕКТНО ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ЖИВО!

Автор:

Датум:

март 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 9, 2019

Категории:

Струмица

Со почеток од 18:30 часот денеска започнува големиот и славен струмички карневал! За оние кои нема да можат да присуствуваат ќе може да го следат на портал Струмица Денес кој ќе им овозможи на читателите директно вклучување во живо. Следете не!