СО НОВОГОДИШЕН БАЗАР ДЕНЕСКА ЗАПОЧНУВА ПРЕТПРАЗНИЧНАТА МАГИЈА ВО СТРУМИЦА!

декември 24, 2023

Подгответе се за уште едно магично патување! 🫶

Градскиот плоштад во Струмица ќе бликне од празнична магија, денес, 24.12, СО ПОЧЕТОК ОД 12:00ч. ✨, претворајќи се во место за споделување топлина и среќа, а дрвените куќарки ќе евоцираат спомени и енергија за нови празнични доживувања. 🌠

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: