strumica denes logo

СО НАГРАДИ И ПОФАЛНИЦИ УЧЕНИ НА СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ СЕ ВРАТИЈА ОД ИНОВАТИВНИОТ КАМП ВО ДЕЛЧЕВО!

Автор:

Датум:

март 29, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 29, 2019

Категории:

Струмица

На иновативниот камп кој се одржа на 27.03.2019 во Делчево за разработка на бизнис идеја ученикот на СОУ „Никола Карев“ Иван Недев од III-3 клас го освои второто место , а учениците Македонка Василева од III-8 клас, Аница Јованова од III-6 клас и Иле Крстев од III-2 клас се здобија со пофалници. Честитки до сите ученици и до менторките Цонка Димитровска Шопова и Сања Митева.