СО И БЕЗ ИСКУСТВО: Струмичката компанија ДИСПЕЧ ИНТЕРНАЦИОНАЛ бара работници на три позиции!

март 13, 2024

Доколку имате искуство во логистика на товарни возила во САД или пак сакате да научите и работите во транспортниот бизнис, ова е одлична можност за вас!

Струмичката компанија ДИСПЕЧ ИНТЕРНАЦИОНАЛ бара работници со и без работно искуство за позициите:

– DISPATCH
– SAFETY
– MAINTENANCE

Условите за работа се одлични а платата е по договор. Единствени критериуми што апликантите треба да ги исполнуваат се: Одлично владеење на англискиот јазик и работа со компјутери.

Повеќе информации и пријавување на: 071 272 206 или испратете CV на phil@kind-transport.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ