Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЛОБОДНИ ПЕТ МЕСТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ЗА ДРВОПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ „СТОИЛКОВ ПРОДУКТ“

Home

Струмичка компанија за дрвопреработувачка дејност во Струмица „Стоилков Продукт“, вработува на следниве работни места:

– 2 ЛИЦА ЗА ВО МАШИНСКИ ПОГОН
– 1 ЛИЦЕ ЗА СКЛОПУВАЊЕ (КОВАЧ)
– 1 ЛИЦЕ СО Б ВОЗАЧКА Б КАТЕГОРИЈА
– 1 ЛИЦЕ ЗА ВО ЛАКИРНИЦА

****** ПОТРЕБНО Е КАНДИДАТИТЕ ДА ИМААТ РАБОТНО ИСКУСТВО ******

Сите оние кои се заинтересирани нека се јават на следниот телефонски број: 078346744

УСЛОВИТЕ И ПЛАТАТА СЕ ОДЛИЧНИ!