strumica denes logo

СЛЕДУВА ПОРАСТ НА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВО ВОЗДУХОТ: ТППЕ-СТРУМИЦА СО АПЕЛ ДА СЕ ВНИМАВА МНОГУ ЗА ДА НЕ ДОЈДЕ ДО ПОЖАРИ!

Автор:

Датум:

август 6, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 6, 2019

Категории:

Струмица