Home

Perdormire
Василево Струмица

СЛАВЕ АНДОНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: Родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови!

Home

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

Во наредната година Ви пожелувам да останете вредни како досега, родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови. Среќни новогодишни празници !

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ЛИНКОТ: https://www.facebook.com/slave.andonov/videos/501748481182128