СЛАТКАРНИЦА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКИ!

јануари 17, 2023

Слаткарница во Струмица вработува продавачки. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ