СЛАТКАРНИЦА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ/ЧКИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ И ДЕКОРАЦИЈА НА ТОРТИ!

јуни 22, 2022

Слаткарница во Струмица вработува работници/чки за производство на слатки и декорација на торти. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: