strumica denes logo

ШЕСТ ЧАСА БЕЗ СТРУЈА ЌЕ БИДАТ ДЕНЕСКА ВЕЉУСА И СЕДЛАРЦИ!

Автор:

Датум:

октомври 21, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 21, 2019

Категории:

Струмица

Поради подобрување на квалитетот во снадбувањето со електрична енергија, денеска Вељуса и Седларци во периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе бидат без струја. Оваа информација е објавена на страницата на ЕВН Македонија.