СЕНДВИЧАРА „ЕНЏОИ“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА!

август 4, 2022

Сендвичара Енџои има потреба од работничка.

Услови:

* Солидна плата + храна
* К-15
* Пензиско и здраствено осигурување

Неработни денови:
Недела и празници

Тел. за информации 070 214 063!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: