СЕКОЈА ЧЕСТ: СТРУМИЧКАТА ОПТИКА-ЛМ ОД 10% ДО 50% ПОПУСТ ЗА СИТЕ ПРИПАДНИЦИ НА ПОЛИЦИСКИТЕ СЛУЖБИ – ПОТПИШАА И ДОГОВОР!

март 7, 2020

Денес #OptikaLM и Македонскиот полициски синдикат потпишаа договор со кој сите припадници на нашите полициски служби ќе добијат попуст и тоа до 1️⃣0️⃣ до 5️⃣0️⃣ % за нови очила и диоптриски рамки. 🤝👮‍♂️🕶
@optikalm

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: