strumica denes logo

СЕКОЈА ЧЕСТ: ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ЈА ПОМИНА СО ШТИТЕНИЦИТЕ ВО ЗАВОДОТ ВО БАНСКО!

Автор:

Датум:

јануари 1, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 1, 2020

Категории:

Струмица

Традиционално, Градоначалникот на Струмица Коста Јаневски со својот тим и членови на Советот на општина Струмица, новогодишната ноќ ја поминаа со штитениците во Заводот во Банско, но и во домовите што им се обезбедени на дел од нив во станбена зграда во Струмица.