strumica denes logo

Секаде BLACK FRIDAY, само во ОПТИКА ЛМ-СТРУМИЦА, BLACK WEEKS!

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

Не чекајте #BlackFriday и земете ги вашите нови очила сега на одлична цена во #OptikaLM 👓🎁🏷️
#BlackWeeks намаленија до -50%. Ве очекуваме.