strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ ТРОЈЦА ВОЗАЧИ НА ПОГРЕБАЛНО ВОЗИЛО ВО СТРУМИЦА – „МАРИЈА ПЛАСТ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

април 15, 2024

Автор:

Датум:

април 15, 2024

Струмичката компанија „МАРИЈА ПЛАСТ“ вработува тројца возачи на погребално возило со положена „Б“ категорија. Важно е пријавените кандидати да бидат од Струмица.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 444 220