strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ ОПЕРАТОРИ ВО СТРУМИЦА И БОСИЛОВО ВО СПОРТСКИТЕ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ НА ЕВРОТИП!

Автор:

Датум:

мај 28, 2024

Автор:

Датум:

мај 28, 2024

Поради зголемен обем на работа Евротип спортските обложувалници имаат потреба од оператори во Босилово и Струмица.
Ние нудиме:

– Платена обука
– Најдобри иредовни месечни примања
– Месечни бонуси до 3.500 денари
– Тим билдинг за вработените
– Дополнителни бенефиции
– Награда за лојалност
– Можност за личен развој и напредок

Заинтересираните кандидати може да аплицираат со испраќање на своето CV на hr@evrotip.mk или на бројот 071/207-857.