СЕ ВРАБОТУВААТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И НЕГУВАТЕЛИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

јануари 3, 2024

Се вработуваат МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ и НЕГУВАТЕЛИ во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: