strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ВО СТРУМИЦА – ПОРТКОНЕКТ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Фирмата ПОРТКОНЕКТ-КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од:

– ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации се:

– Да поседува уверение за сметководител/овластен сметководител;
– Со претходно работно искуство;
– Познавање на сметководствените правила и политики.

Плата по договор.

Заинтересираните кандидати може да испратат CV на portkonsalting@gmail.com, или за повеќе информации на тел. 070/813-348.