strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА ВО „ГЛОБАЛ“ – СЕ РАБОТИ САМО ЗА ЕДЕН СПРАТ, ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

август 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Се вработува хигиеничарка „ГЛОБАЛ“ за работа на еден спрат. Платата и условите се одлични. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 214 443 и 078 298 017