СЕ ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАР/КА ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

октомври 17, 2022

Се вработува ХИГИЕНИЧАР/КА во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ