Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ВАМЕТАЛ“

Home

Струмичката компанија „Ваметал“ има потреба од

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК!

Сите заинтересирани да испратат CV на следниот

мејл: info@vametal.mk

или

да се јават на 034 329 284 за подетални информации!