strumica denes logo

Се изврши поправка и дезинфекција на контењерите во Струмица!

Автор:

Датум:

јули 15, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 15, 2019

Категории:

Струмица

Во текот на изминатиот викенд екипи од ЈПКД “Комуналец” извршија поправка и дезинфекција на контењери за отпад. Оваа е вонредна акција за нивна поправка и дезинфекција, затоа што голем дел од нив беа оштетени. ЈПКД „Комуналец“ интервенира со нивна поправка, дезинфекција и миење.