strumica denes logo

Се изврши дезинфекција на контењерите во Струмица!

Автор:

Датум:

септември 30, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 30, 2019

Категории:

Струмица

Во текот на денот екипи од ЈПКД “Комуналец” извршија дезинфекција на контењери за отпад. Оваа е редовна акција за нивна дезинфекција и се спроведува двапати годишно во која сите метални контењери се мијат и дезинфекцират а се врши и поправка на оштетените контењери. ЈПКД „Комуналец“ апелира до граѓаните на совесно користење на истите.